Aamoksen IT-etätuki auttaa koko Suomen laajuisesti kaikissa it-asioissa

Ilman, että sinun tarvitsee nousta ylös tuoliltasi!

Etätuki mahdollistaa tietokoneen (Windows tai Mac) hallinnoimisen etänä. Soita numeroomme ja lataa koneellesi etätukisovelluksemme, me hoidamme loput! Hommat hoituvat ilman, että sinun tarvitsee nousta tuoliltasi! Etätukemme on turvallista ja nopeaa palvelua!

Tietokoneen etätuki mahdollistaa muun muassa ohjelmisto-ongelmien ratkaisun, Microsoft -ohjelmistoon liittyvien ongelmien ratkaisemisen, virustorjunnan ja suojauksen kuntoon laittamisen sekä muiden ongelmatilanteiden ratkaisemisen tietokoneen käyttöön liittyen. Toimenpiteiden suorittaminen etäyhteyden välityksellä edellyttää toimivaa internet-yhteyttä huollettavassa koneessa.

Mikäli asut lähellä Myrskylää, paikallinen it-tukemme voi palvella sinua joko toimistollamme, työpaikallasi tai kodissasi. Paikallisesti annamme it-tukea Myrskylän, Orimattilan, Artjärven, Pukkilan, Askolan, Porvoon, Lapinjärven ja Loviisan seudulla. Paikallinen huoltopisteemme sijaitsee Myrskylässä. Katso myös paikallinen IT-tuki.

Kun otat meihin yhteyttä, me selvitämme onko tietokoneesi ongelma ratkaistavissa etänä. Jos ongelma on ratkaistavissa etäyhteyden avulla, sovimme etäyhteyden ottamisesta koneeseesi ja korjaamme ongelman verkon välityksellä.

Etähuolto

Etäyhteydellä suoritettavia huoltotoimenpiteitä

Virusohjelman päivitys & virustarkastus

Päivitämme koneen tietoturvan ajan tasalle ja suoritamme virustarkastuksen.

Ylimääräisten ohjelmien poistaminen

Koneen toimintakyky paranee ja tilaa vapautuu, kun ylimääräiset ohjelmistot poistetaan.

Nettiselaimen toiminnan palauttaminen

Toisinaan myös internet-selain saattaa tarvita korjaustoimenpiteitä, mikäli on havaittavissa ongelmia selaimen toimintakyvyssä.

Java / Flash player -päivitykset

Päivitämme ajantasaiset Java ja Flash -player ohjelmistot, jolloin tietuturva paranee ja esimerkiksi online-pelien pelaaminen onnistuu ongelmitta.

Windowsin asetusten muuttaminen

Windowsin suorituskykyyn voidaan tehdä suuria muutoksia muuttamalla Windowsin asetuksia.

Huollon hinnoittelu

Palvelemme klo 9.00-17.00

Huollon tuntihinnat

Hinnat alv 0%.
  • Tuntihinta:
    75,00 € / tunti
  • Minimiveloitus:
    45,00 € / 30 min