Yrityksen tärkein ja luotettavin viestintäkanava on kotisivut

Verkkosivuston tulisi ennen kaikkea olla laadukas ja toimiva, mutta sen tulisi samalla myös näyttää hyvältä. Hyvä kotisivu on juuri tarkoitukseensa sopiva – ei liian iso eikä liian pieni. Meille laadukkuus ja sivuston toimivuus ovat tärkeitä asioita. Toteutamme kaikki kotisivut responsiivisina, jolloin ne toimivat jouhevasti pöytäkoneista mobiililaitteisiin.

Meiltä tilaat helposti käyntikorttisivuston tai suuremman WordPress-sisällönhallintajärjestelmän varaan rakennetun perussivuston, jonka päivittäminen itse on helppoa ja nopeaa. Voimme tarvittaessa räätälöidä kotisivut juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi.

Tutustu kotisivupalveluihimme

WordPress -sivusto

Nykyaikainen ja tyylikäs WordPress-pohjainen sivusto taipuu moneen eri käyttöön. Olemme toteuttaneet laidasta laitaan erilaisia sivustoja WordPressin päälle ja jokaisen projektin tuotoksena on ollut aina ilmeeltään uniikki yritykselle sopiva sivusto. Asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä kuntia ja yhdistyksiä.

Miksi WordPress?

 • Markkinajohtaja sisällönhallintajärjestelmissä varmistaa jatkuvuuden sekä laajennettavuuden erilaisten lisäosien kautta
 • Käyttöliittymä on suomenkielinen ja helppo oppia
 • Mahdollistaa hyvän hinta-laatusuhteen
 • Järjestelmän automaattiset tietoturvapäivitykset parantavat tietoturvaa

Mitä WordPress mahdollistaa?

 • Blogitoiminnot mahdollistavat artikkelien julkaisemisen ja niiden tehokkaan näyttämisen sivustolla mm. kategorioiden ja avainsanojen avulla. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää myös ajankohtaisten uutisten näyttämiseen.
 • Monikielisen sivuston luominen onnistuu käden käänteessä ja sisällön päivittäjille monikielisen sisällön hallinnointi on helppoa
 • Erilaiset verkkokaupparatkaisut ja tuotekatalogit. Woocommerce on ilmainen verkkokauppalisäosa, jonka lisäksi WordPressiin voidaan saada maksutapavaihtoehdot käyttöön.
 • Ajanvarausjärjestelmä ja resurssivaraussysteemit (esim. Majoitusvaraussysteemi, Parturin ajanvarausjärjestelmä)
 • Kevyen intranet/ekstranet -ratkaisun (Meiltä myös SharePoint -intranet / ekstranet -ratkaisut)
 • Sivustolle saadaan ilmainen chat käyttöön, jolloin asiakaspalvelua voidaan hoitaa suoraan kotisivujen kautta
 • Käyttöön saadaan myös visuaaliset editorit, joiden avulla sisällönhallintaa voidaan tehostaa huomattavasti
 • Kysy lisää siitä, miten WordPress voisi palvella sinun tarpeitasi!

Hinnoittelu

WordPress -sivuston hinnoitteluun vaikuttaa monta eri tekijää. Suositushintamme on alkaen 900 – 1100 euroa perussivustoille.

Pyydä meiltä tarjous ja referenssejä!

 

Muu kotisivuratkaisu

Toteutamme myös perinteisempiä html- tai php-pohjaisia verkkosivustoja pienempiin tarpeisiin. Jokainen sivusto suunnitellaan ja toteutetaan huolella asiakasta kuunnellen. Perusperiaate on, että sivuston päivittäminen vaatii koodiosaamista. Html -pohjaiset kotisivut toimivatkin silloin, kun sivustoa ei tarvitse päivittää usein.

Hinnoittelu

Sivuston hinnoitteluun vaikuttaa monta eri tekijää. Suositushintamme on alkaen 600 – 800 euroa perussivustoille.

Pyydä meiltä tarjous ja referenssejä!

 

Lisätietoja

Kaikki ilmoitetut hinnat alv 0%.

 

Meiltä myös kotisivutila eli webhotelli

Kaikki palvelut samalta toimittajalta helpottavat asiointia! Meiltä myös edulliset Webhotellipaketit ja verkkotunnukset (.fi, .com jne).