Laitemyynti

Aamos Group Oy myy laadukkaita ja toimintavarmoja laiteratkaisuja, jotka palvelevat pitkään ja luotettavasti. Vahva erikoisosaamisemme tietokoneiden ja oheislaitteiden kanssa takaa sen, että kauttamme saat parhaan ratkaisun tilanteeseesi. Toimitamme räätälöidysti niin yksittäiset tietokoneet kuin koko organisaation kattavat tietotekniikka-ratkaisut; tietokoneet, tulostimet, videotykit, verkkolaitteet jne.

Verkkoratkaisut

Toimitamme yritysten ja yksityisten verkkoyhteyksiin ja palvelimiin liittyvät ratkaisut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä löytyvät myös kaikki tarvittavat verkkolaitteet- ja tarvikkeet.

Langattomat verkot

Rakennamme yrityksen tai kodin langattoman verkon ja suojaamme sen ulkopuoliselta käytöltä. Toimitamme kaikki tarvittavat laitteet ja hoidamme asennustyön.

Langalliset verkot

Kytkemme työpaikan tietokoneet samaan langalliseen verkkoon ja jaamme Internet yhteyden kaikille työpisteille.

Verkkoasemat ja varmuuskopiointi

Tallenna tiedostot verkkoon kaikkien yrityksen työntekijöiden saataville sekä varmuuskopioi tiedostot automaattisesti.

Palomuurit

Suojaa verkkoyhteytesi palomuurilla. Toimitamme ja asennamme varmat ja turvalliset laitteet.

Valvontakamerat

Aamos Oy toimittaa laadukkaat ja käytännölliset valvontakameraratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille sekä kotitalouksille.

Tilaa meiltä laitteet, me huolehdimme niiden toimivuudesta!

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä yhden työpäivän sisällä! Tai soita heti numeroon 0400 972 165 ja keskustellaan lisää!