Hyvä yhteistyö

mitäs se sellainen on?

Tältä sivulta näet muutamia valikoituja asiakkuuksiamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä lyhemmän tai pidemmän aikaa. Hyvä yhteistyö on sellaista, joka kannattaa molempia osapuolia. Hyvän yhteistyön sisällä on mukava tehdä oikeita asioita. Hyvään yhteistyöhön on ilo tarttua.

Tässä meidän hyviä yhteistyökumppanuuksiamme.

Referenssimme

Akkoy Service Oy

Akkoy Service Oy

Akkoy Service Oy työskentelee kaivosteollisuuden ja teräsrakentamisen parissa. Pitkäaikainen yhteistyömme on ollut miellyttävää ja olemmekin saaneet auttaa monipuolisissa ict-ratkaisuissa sekä kotisivujen kanssa. Tarjoamme it-tukea ja apua mm. SharePoint Onlinen käyttöön.

Lue lisää
Myrskylän Savu Oy

Myrskylän Savu Oy

Myrskylän Savu Oy tekee herkulliset kalatuotteet. Saamme olla tukemassa Myrskylän Savun väkeä it-tuen muodossa sekä paikan päällä että etänä. Olemme tehneet uudet kotisivut, joista on saatu pelkästään hyvää palautetta. Sivustolla…

Lue lisää
Verkonrakentaja Wire Oy

Verkonrakentaja Wire Oy

Verkonrakentaja Wire Oy:lle olemme saaneet olla ottamassa pilvipalveluita käyttöön, antamassa koulutusta Office 365 -palveluihin liittyen, meiltä on annettu it-tukea etänä, uusimme sekä Verkonrakentaja Wire Oy:n sivut että Maavire Oy:n sivut.…

Lue lisää
Virén-Yhtiöt Oy

Virén-Yhtiöt Oy

Virén-Yhtiöiden kanssa yhteistyömme tuloksena olemme julkaisseet uudet verkkosivut. Kotisivuissa on visuaalisesti näyttävä etusivu, jossa käytetään hyödyksi isoja kuvia. Kaikki tuottamamme sivustot toimivat mobiililaitteista tietokoneisiin, niin myös www.viren.fi sivusto.

Lue lisää
Mikon Puuveistos

Mikon Puuveistos

Mikko tekee suuret ja pienet puuveistokset sisälle ja ulos. Me teimme uudet kotisivut, joissa korostuu puupinnat ja puuveistokset. Toimitimme myös laitteita. Yhteistyömme on sujunut varsin mukavasti.

Lue lisää
Vantaan Sähköasentajat Oy

Vantaan Sähköasentajat Oy

Yhteistyömme Vantaan Sähköasentajien kanssa alkoi mukavasti Office 365 palveluiden käyttöönotolla ja koulutuksilla, joita annoimme paikan päällä Helsingissä. Samalla oli puhetta uusista kotisivuista, yritysilmeen päivittämisestä sekä laitteista ynnä muista ict-ratkaisuista. Olemme…

Lue lisää

Eikä tässä tietenkään vielä kaikki…

Palvelemme päivittäin sekä yksityisiä asiakkaita että pieniä ja keskisuuria yrityksiä tietokoneiden ym it-asioiden kanssa. Hoidamme yhteistyötä aktiivisesti ja pyrimme siihen, että asiakkaan etu on meidän etu.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Jätä puhelinnumerosi niin otamme yhteyttä pikimmiten! Voit toki soittaa myös meille numeroon 0400 972 165 ja keskustellaan lisää!