Olin lähettänyt 200-300 hakemusta, mutta ei vain tärpännyt. Sitten lähdin mukaan Aamoksen työllistämisen pilottiin. Auli löysi minulle sopivan paikan ja järjesti työhaastattelun kyseiseen yritykseen. Haastattelussa vierähti pari tuntia. Lopputulos oli se että pääsin töihin!

 

Vuodesta 2015 Aamos on toiminut aktiivisena toteuttajana työnetsijäpalveluissa, joiden tilaajana toimii ELY-keskus, TE-toimisto tai yksityiset toimijat. Tämän vuoden alussa otimme palvelulle käyttöön uuden nimen: TyönLöytäjät. – Tämä nimi kuvaa paremmin sitä mitä teemme! Tuotamme palvelua tällä hetkellä seuraavilla alueilla

  • Häme
  • Kaakkois-Suomi
  • Varsinais-Suomi
  • Uusimaa

Tärkeintä on työnantajan ja työnhakijan kohtaaminen

– siitä aidot työllistymiset syntyvät!

Palvelun keskeisin ajatus on yhdistää työ ja tekijä: löytää työnantajan tarpeita vastaavaa työvoimaa ja löytää työnhakijan osaamista vastaavia työpaikkoja. Työnlöytäjät palvelussa kartoitamme potentiaalisia työnantajia työnhakija-asiakkaille ja otamme suoraan yhteyttä työnantajiin ja markkinoimme heille sopivia työntekijöitä. Kun työnantajan rekrytointitarve ja työnhakijan kokemus ja osaaminen osuvat kohdalleen, kaikki ovat tyytyväisiä. Työnantaja saa nopeasti tarvitsemansa osaajat töihin ja työnhakija löytää kaipaamansa työn!