Aamos Group Oy on tukena muutoksissa

Luotettava kumppani

Tuemme seuraavan ura-askeleen tai uuden suunnan löytämistä. Varmistamme mahdollisimman sujuvan siirtymisen muutoksesta eteenpäin. Autamme pääsemään uuden, mielekkään uran alkuun. Sujuvoitamme työn aloitusta. Kannustamme katsomaan tulevaisuuteen.

Yrityspalvelut

Kumppani hyötyy Aamoksen palvelusta

Vastuullisesti toimimalla kasvatamme luottamusta.

Monipuoliset ratkaisut vaihteleviin tilanteisiin, tehokkaasti ja vastuuta kantaen. Asiantuntijoidemme tuki työelämän erilaisiin käännekohtiin: lievennämme irtisanomistilanteiden vaikutuksia, vahvistamme työntekijän ja työnantajan yhteistyötä, suuntaamme tulevaisuutta kohti yhteistyössä.

AamosBoost
Muutosturvapalvelu

Vastuullinen yritys huolehtii työntekijöistään myös muutostilanteissa. Paras tapa auttaa työntekijää eteenpäin on tarjota hänelle muutosturvavalmennusta.

Muut valmennukset
Kysy lisää meiltä!

Tarjoamme myös mm. IT-koulutuksia lähi- ja etätoteutuksina. Meillä on mittava kokemus ja merkittävät referenssit koulutuspalveluista. Kysy lisää ja mietitään, miten voisimme auttaa teitä.

Koulutukset
Osaamisen kehittäminen

Meillä on vankka kokemus mm. Office-koulutuksista oppilaitoksille, kaupungeille ja yrityksille. Tutustu tarjontaamme.

Innostavaa, motivoivaa ja laadukasta valmennusta jo vuodesta 1997 lähtien

Vuosittain saamme palvella tuhansia asiakkaita

Valmennuspalveluidemme lukuja vuodesta 1999 alkaen

Valmennuspäivää
0
Asiakasta
0
Yksilövalmennustuntia
0
Ryhmävalmennustuntia
0

Miksi valita Aamos?

Olemme toimineet työllisyydenhoidon ja koulutusten alalla yli 20 vuoden ajan. Tuona aikana olemme oppineet ohjaamaan ihmisiä tavoitteellisesti eteenpäin. 

Työkalupakistamme löytyvät monipuoliset ja nykyaikaiset materiaalit ja työkalut sekä tähän päivään sopivat menetelmät. Etsimme aina uusia keinoja kehittää tekemistämme.

Ihmiseltä ihmiselle

Meille ihmiseltä ihmiselle -periaate on lähtökohta, kun teemme työtämme. Toimimme ihmisten rikastajana, onhan tämä yksi meidän sisäisistä ohjenuoristamme. Jokainen ihminen on arvokas sellaisenaan ja uskomme, että voimme myös auttaa jokaista ihmistä.

Yrityksiä palvelemme luotettavana kumppanina etsien yhteistyöstä molemmmin puolisia hyötyjä. Kasvetaan ja opitaan yhdessä!

Asiakkaiden suusta kuultuna

Palvelumme palautteet ovat erinomaisia

Sovitaanko yhteinen tapaaminen?

Ota yhteyttä

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti