Aamos – Tukena muutoksen polulla

Muutosturvapalvelu

Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksen työelämään liittyvien muutostilanteiden vastuullisesta hoitamisesta. Toimimme valtakunnallisesti ja ymmärrämme myös alueiden sekä eri toimialojen erityispiirteet.

Muutosturvavalmennus, josta käytetään myös nimeä “outplacement-valmennus”, tarjoaa hyödyllistä tukea työuran risteyskohtaan, kun työsuhde katkeaa ja joudut miettimään seuraavia askelia urallasi.

AamosBoost muutosturvapalvelu on suunniteltu etukäteen vastaamaan mahdollisimman hyvin eri tehtävissä ja asemissa olevien tarpeita. Jokaiselle löytyy sopiva valmennuspolku, jonka lopullinen sisältö sovitetaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi valmennuksen alussa ja aikana.

Seuraavien ura-askelten hahmottamiseen ja uusien mahdollisuuksien löytämisen tueksi

Muutosturvan palvelupaketit — M | L | XL

Riippumatta toimialasta, iästä tai asemasta, jokaisen tarpeisiin löytyy hyvin istuva valmennuskokonaisuus sekä sopivan taustan omaava valmentaja, joka auttaa siirtymään eteenpäin ammatillisella polulla. Kaikissa valmennusohjelmissamme panostamme asiasisällön lisäksi myös tunneprosessin ohjaamiseen ja pyrimme vahvistamaan hallinnan tunnetta myös muutosten keskellä.

Kolme erilaista vaihtoehtoa kytkeytyvät erilaisiin työuratilanteisiin. Tilanne ja tarve ratkaisee niistä sopivimman.

M

Arjen sankareille ja suorittavan työn tekijöille

Yksilöllinen ja motivoiva valmennus, joka tarjoaa työkalut tehokkaaseen työnhakuun sekä auttaa löytämään mahdollisimman suoraviivaisen polun kohti seuraavaa työtä, oman osaamisen kehittämistä tai kokonaan uutta uraa.

L

Keskijohdolle, hallinnon osaajille ja asiantuntijoille

Tärkeimpien työnhaun ja urasuunnittelun teemojen lisäksi autamme vahvistamaan asiantuntijabrändiä, kehittämään ammatillisia verkostoja sekä parantamaan näkyvyyttä työnhaun kannalta keskeisimmillä kanavilla.

XL

Huippuosaajille ja johtajille

Executive-tason valmennus – huippuvalmennuksella huippupaikoille! Avaimet käteen -valmennuksen puitteissa rakennamme vakuuttavaa asiantuntijabrändiä ja kehitämme vaikuttavaa monikanavaista työnhakijaviestintää. Toteutuksessa on mukana myös muita ammattilaisia eri osaamisalueilta. 

M

Muutosturvan M-paketti

Arjen sankarit

Firefly isolated worker white background 66172

Yksilöllinen ja motivoiva valmennus auttaa sinua löytämään selkeän ja tavoitteellisen polun kohti seuraavaa työtä, jo olemassa olevan osaamisen kehittämistä tai kokonaan uutta uraa.

Valmennuksesta saat uutta boostia urallesi, eli vahvistat ammatillista itsetuntoasi ja saat valettua uutta uskoa omiin kykyihisi. Autamme sinua rakentamaan vankan perustan tulevalle urapolulle ja saavuttamaan tavoitteesi.

Valmennus totutetaan valmennustapaamisten ja verkkoalustalla tapahtuvan itsenäisen työskentelyn yhdistelmänä. Tavoitteena on hahmottaa mahdollisimman suoraviivainen reitti seuraavaa työtä kohti.

Valmennuksen päättyessä tiedät mistä ja miten töitä kannattaa hakea, tiedät mitä sinulla on tarjota seuraavalle työnantajalle ja miten kerrot siitä mahdollisimman vakuuttavasti. Olet myös entistä varmempi omasta urasuunnastasi ja seuraavista askelistasi – olkoon kyse työnhausta, lisäkoulutuksen hankkimisesta tai yrittäjyydestä.

L

Muutosturvan L-paketti

Asiantuntijat​

Firefly isolated office employee white background; using laptop in surreal environment 40126

Valmennuksen aikana autamme tunnistamaan henkilökohtaiset vahvuutesi ja erityiset osaamisalueesi selkeäksi kokonaisuudeksi, jota pääset uskottavasti tarjoamaan työmarkkinoille.

Valmennus kuljettaa sinut läpi työnhaun ja uravalmennuksen tärkeimpien teemojen, unohtamatta ammatillisen itsetunnon vahvistamista ja tukea muutoksen keskellä. Opit hahmottamaan oman osaamisesi ja vahvuuksiesi keskeisimmät elementit sekä tunnistamaan ne alueet, joilla haluat kehittyä lisää.

Autamme sinua rakentamaan uskottavaa asiantuntijabrändiä niillä alueilla, jotka ovat ratkaisevia oman työnhakusi kannalta. Opit myös viestimään osaamisestasi ja vahvuuksistasi vakuuttavasti sinulle tärkeimmillä työnhaun kanavilla.

M-paketin sisällön lisäksi valmennuksessa pureudutaan tarpeen mukaan mm. seuraaviin teemoihin:

Keskijohdolle, hallinnon osaajille ja asiantuntijoille suunnattu valmennuspakettimme tarjoaa kattavan ja yksilöllisen tuen työnhakuun ja auttaa hahmottamaan mahdollisuudet oman osaamisen jatkuvalle kehittämiselle. Valmennus varmistaa, että olet valmiina kohtaamaan urasi seuraavan vaiheen vahvana ja hyvällä itseluottamuksella varustettuna.

XL

Muutosturvan XL-paketti

Johto

Firefly isolated business leader standing white background 82402

Jos urasi risteyskohdassa tulee ajankohtaiseksi miettiä seuraavia ura-askeleita, kannattaa pysähtyä ja varmistua, että teet parhaat ratkaisut ja valinnat urasi jatkoa ajatellen.

Olipa kyseessä yritysrakenteen uudelleenjärjestely, strateginen muutos tai henkilökohtainen urasiirtymä, muutosturvan XL-pakettimme tarjoaa sinulle hyvän tilaisuuden pohtia mahdollisuuksiasi sekä tulevaa urasuuntaasi asiantuntevan sparrauskumppanin kanssa.

Tämä valmennuskokonaisuus johdattaa sinut kohti seuraavaa huippupestiä. Se johdattaa sinut myös matkalle itseesi ja suoraan osaamisesi sekä vahvuuksiesi ytimeen. Saat apua vakuuttavan asiantuntija- ja henkilöbrändin rakentamiseen. Valmennus tarjoaa kattavan valikoiman juuri sinun tilanteeseesi ja taustaasi sovitettuja ratkaisuja, jotka toteutamme yhdessä asiantuntevien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Saat kaiken, mitä M- ja L-valmennuksemme tarjoavat, mutta paneudumme erityisesti yritysjohdon rekrytointien kannalta tärkeisiin aihepiireihin:

Tavoitteenamme on antaa sinulle voimaa tehdä sujuva siirtyminen seuraavaan johtotason tai asiantuntijan tehtävään. Sijoita tulevaisuuteesi Executive-työnhakuvalmennuksemme avulla ja ota seuraava askel urapolullasi luottavaisin mielin.

Miksi Aamos?

Aamoksen maailmankuva – tapamme nähdä ihminen, oma organisaatio ja ympäröivä maailma – vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme.

Ei ole olemassa organisaatiota ilman sen jäseniä – tuntevia, kokevia ja toimivia ihmisiä, joista jokaisella on oma tehtävänsä, taustansa ja omat toiveensa. Niinpä näemme jokaisen organisaation aina ihmislähtöisesti, myös omamme. Sama koskee valmennuksiamme. Emme yritä istuttaa kaikkia yhteen ja samaan muottiin, joille tarjoilemme valmennuksemme valmiiksi katettuna. Aamoksen tapa katsoa maailmaa perustuu siihen, että jokainen valmennuksiimme osallistuva ihminen kohdataan yksilönä.

Tällaisen ajattelun seurauksena syntyvät kaikki valmennuksemme, kuten

AamosBoost Muutosturva

Haluatko lähteä turvallisesti muutosmatkalle kanssamme?

Asiakkaamme matkaavat hetken yhteisellä polulla kanssamme. Tärkeintä on, millaisen suunnan yhdessä otamme.

Uudet päämäärät synnyttävät usein myös toivoa. Mukaan matkaan kuuluu aina niin tunteiden käsittely kuin osaamisen ja vahvuuksien tarkastelu.

Firefly kaksi iloista ihmistä kävelee; kapea ja mutkitteleva pieni polku; toiveikkuus ja motivaatio; (2)

Tunnepolku

Yhteinen taival valmennuksessa alkaa tunnepolulla kulkemisesta. Muutostilanne on myös voimakkaita tunteita herättävä prosessi ja siksi tarjoamme matkalle mukaan luotettavan rinnalla kulkijan, joka toimii vertaisena, kuulijana ja sparraajana.

Firefly kasvu ja oppiminen; toiveikkuus ja motivaatio; valoisuus; turkoosi, harmaa, punainen, sinine (1)

Osaamispolku

Tunnepolun rinnalla kulkee osaamispolku, joka tarjoaa inhimillisyyden lisäksi konkretiaa ja käytäntöä tekemiseen. Käymme läpi asiakkaamme osaamisen ja sen pohjalta rakennamme yhdessä jatkopolkuja, jotka vievät tavoitteellisesti kohti uusia mahdollisuuksia.

Yhteisen polun läpi on kulkenut tuhansia asiakkaita

Valmennuspalveluidemme lukuja vuodesta 1999 alkaen

Valmennuspäivää
0
Asiakasta
0
Yksilövalmennustuntia
0
Ryhmävalmennustuntia
0

Asiakkaidemme suoria PALAUTTEITA

Palautteemme ovat lähes yksinomaan kiittäviä ja niistä huokuu apu ja tuki, jonka olemme voineet asiakkaallemme tarjota. Toki soraääniäkin aina joukkoon mahtuu, mutta niistä me tiedämme, ettemme ole täydellisiä.

Oppaita muutoksen tueksi — OTA TALTEEN!

Teimme sinua varten muutaman näppärän ja helpon oppaan, joista uskomme olevan apua tulevaisuudessa tai miksei tässäkin hetkessä.

Nappaa oppaasi alta:

OPAS #1

Yhteinen huoli — Yhdessä läpi muutoksen

Opas on suunnattu keskijohdolle ja päättäjille, jotka etsivät ehkä kumppania muutostilanteeseen ja eivät vielä ole varmoja siitä, mistä muutosturva/outplacement-valmennuksissa on kyse. Mukana myös muistilista!

OPAS #2

Etene muutosneuvotteluissa varmuudella — Muutosneuvotteluprosessi vaihe vaiheelta

Muutosneuvotteluprosessin kuvaus ja seuraukset. Mitä vaikutuksia voi olla mm. henkilöstöön, mitä tulisi ottaa huomioon ja miten toimia. Tietoa, kenelle Outplacement-palvelu on suunnattu.

OPAS #3

TULOSSA!

Tämä opas on vielä vaiheessa (= oikeasti tämä johtuu siitä, että deadlinet taitaa paukkua työn tekijällä, mutta saamme jännitystä odottaessamme mitä tuleman pitää), mutta voit aina liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin saat kyllä tiedon, kun opas julkaistaan!

Jutellaan!

Laita rohkeasti viestiä niin lähdetään viemään asioita yhdessä eteenpäin  👇🏻

    Hyväksymällä tietosuojakäytännön suostut tietojesi tallentamiseen Aamoksen rekisteriin. Tietojasi käytetään asiakasviestintään. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä.

    Scroll to Top

    Kysyttävää?

    Lähetä meille viesti