Työllisyyspalvelut

  1. Etusivu
  2. »
  3. Työllisyyspalvelut

Aamos haluaa olla tukena muutoksissa

Työllisyyspalveluidemme kautta autamme satoja ihmisiä vuosittain. Olemme rinnalla kulkija: tuemme uuden työn löytymisessä, urasuunnittelussa, työnhakutaitojen kehittämisessä ja ennen kaikkea kuuntelemme ja autamme yksilön lähtökohdista käsin.

Tiesitkö, nimi Aamos merkitsee kuorman tai taakan kantajaa. Juuri sellainen me olemme, autamme kantamaan taakkaasi, jotta sinun voimavarasi riittäisivät askeleen verran pidemmälle.

Palveluitamme yksilöille

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksessa valmentaja tukee henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti. Saat tukea sinulle tärkeisiin asioihin. Valmentajamme palvelevat sydämellä ja kulkevat rinnallasi jopa useiden kuukausien ajan.

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennus on ryhmässä toteutettavaa työnhakutaitojen kehittämiseen ja työnhakuun keskittyvä valmennuspolku. Apunasi on sekä valmentajan että ryhmän vertaistuki.

Uravalmennus

Uravalmennus on urasuunnitteluun kohdistettu tavoitteellinen ryhmässä toteutettava valmennus. Löydä oma urapolkusi uravalmennuksesta!

Verkkovalmennus

Itsenäinen verkkovalmennus tapahtuu verkon välityksellä joko puhelimen tai tietokoneen kautta. Sisältöjä löytyy niin työnhakuun kuin urasuunnitteluun.

Muut valmennukset

Toteutamme myös muita valmennuksia. Tutustu kaikkiin valmennuksiimme palveluhaun kautta.

Olemme palvelleet lähes kaikkialla Suomessa

Laadukasta palvelua kaikille kohderyhmille

Tarjoamme palveluita monille eri kohderyhmille yksilöllisesti riippumatta iästä, äidinkielestä, ura- tai koulutustaustasta. Sitoudumme palvelemaan jokaista asiakastamme yhtä suurella sydämellä.

Innostavaa, motivoivaa ja laadukasta valmennusta jo vuodesta 1997 lähtien

Vuosittain saamme palvella tuhansia asiakkaita

Vuoden 2022 lukuja

Työnhakuvalmennusta
0 pv
Uravalmennusta
0 pv
Työhönvalmennusta
0 h
Ryhmävalmennettavaa
0 hlö
Yksilövalmennettavaa
0 hlö

Toimimme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa

Yhteistyökumppanit

Tiivis yhteistyö luo paremmat edellytykset asiakaspalvelun onnistumiseksi.

Hyötyjä palveluistamme yksilölle

Nopeasti työllistymällä työhistoriaan ei tule aukkoa. Työnhaku on alusta asti tehokasta ja tavoitteeseen pyrkivää. Uravalmentajan tuella: Kasvatamme varmuutta työnhakutapojen ja menetelmien osalta, tarjoamme erilaisia näkökulmia uravaihtoehtoihin ja niiden selkeyttämiseen sekä käymme läpi vaihtoehtoiset väylät kouluttautumisessa.

Lähde yhteiselle matkalle

Löydä itsellesi sopiva palvelu

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti