Rekry

 1. Etusivu
 2. »
 3. Rekry

Aamoksella on vahva ammattilaisten yhteisö.
Millaista väriä sinä tarjoaisit siihen?

Me arvostamme

VASTUULLISUUS

Tunnemme ja kannamme vastuumme. Hoidamme velvollisuutemme asiakkaitamme kohtaan hyvin. Työnantajana olemme luotettava ja tasapuolinen; jokaisella pitää olla mahdollisuus tuntea työstään iloa ja ammattiylpeyttä.

VUOROVAIKUTUS

Haluamme aidosti oppia toinen toisiltamme ja asiakkailtamme. Haluamme olla organisaatio, jossa uusille ajatuksille on tilaa. Haluamme myös, että aamoslaisena saa, ja kannattaa jakaa omia huolia ja murheita sekä rehellisesti kertoa omista ajatuksistaan, toiveistaan ja haaveistaan.

VÄLITTÖMYYS

Olemme mutkaton ja reilu työyhteisö ja -kumppani. Toimimme ripeästi ja asiallisesti ilman turhaa byrokratiaa tai monimutkaista hierarkiaa. Aamoslainen välittömyys tarkoittaa tasa-arvoa ja lähestyttävyyttä niin talon sisällä kuin ulkopuolellakin. Toimintaamme leimaa se, että olemme muita varten: palvelemassa,
tukemassa, rohkaisemassa, kannustamassa ja innostamassa asiakkaitamme ja toinen toisiamme.

VISIONÄÄRISYYS

Haluamme olla mukana luomassa ja hyödyntämässä uusia tapoja tehdä asioita. Ne eivät ole itseisarvo, mutta kannustamme ja annamme tilaa uusille ratkaisuille. Toimimme hyväksi havaituilla tavoilla, mutta samanaikaisesti pyrimme jatkuvasti havainnoimaan uusia mahdollisuuksia ja annamme niille tilaa; on sitten kyse kokonaan uusista palveluista tai työn uudelleen organisoinnista.

Oletko sinä sopiva värisävy joukkoomme?

Tiesitkö, että värejä on miljoonia. Etsimme jatkuvasti palettiimme sopivia värisävyjä. 

Lähetä avoin hakemuksesi meille

Voit myös lähettää meille viestin rekry@aamos.fi.

  Jaa somessa

  Scroll to Top

  Kysyttävää?

  Lähetä meille viesti