Verkkovalmennukset ja webinaarit

  1. Etusivu
  2. »
  3. Työllisyyspalvelut
  4. »
  5. Verkkovalmennukset ja webinaarit

Joustavaa oppimista ajasta ja paikasta riippumatta

Uskomme ihmisten kohtaamisen voimaan tapahtuipa se sitten paikan päällä tai verkossa. 

Nopeatempoisessa arjessa aikaan ja paikkaan sidottu valmennus tai koulutus voi osoittautua monesti haastavaksi. Oppiminen ja vuorovaikutuskin on tehokkaampaa, kun pystyt osallistumaan rauhassa valmennukseemme juuri sinulle sopivassa paikassa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Verkkototeutukset mahdollistavat joustavampien ja saavutettavampien valmennusten ja koulutusten järjestämisen.

Miksi verkkototeutus?

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennuksemme on suunniteltu mahdollistamaan ja tukemaan innostavaa ja tehokasta oppimista. Voit valmennuspäivien aikana työskennellä missä, ja milloin tahansa omien aikataulujesi mukaan.

Pääset mukaan kehittämään itseäsi helppokäyttöiselle oppimisalustalle, jossa voit käyttää aikasi juuri sinulle tärkeimpien teemojen parissa. Et jää valmennuksissamme yksin, sillä tarpeen mukaan tukenasi on valmentaja niin valmennusalustalla kuin chatin, puhelinkeskustelun tai videopuhelun välityksellä.

Innostavat ja monipuoliset webinaarit

Järjestämme monipuolisia webinaarisarjoja työelämästä, urasuunnittelusta ja työnhausta. Saat käytännönläheisiä vinkkejä ja opastusta, kuinka voit onnistua esimerkiksi työnhaussa menestyksekkäästi.

Webinaareissa saat ajantasaista tietoa, tukea ja inspiraatiota. Opit esimerkiksi tunnistamaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi, markkinoimaan niitä työnhaussa ja löytämään uusia työllistymisen mahdollisuuksia. Pääset myös pohtimaan työuraasi omien kiinnostuksiesi, unelmiesi ja tavoitteittesi sekä työllistämispalveluiden ja koulutusvaihtoehtojen tarjoamien mahdollisuuksien näkökulmasta. Webinaareistamme saat lisäksi käyttöösi konkreettisia malleja ja käytäntöjä urasuunnittelun ja työnhaun tueksi.

Tutustu Aamoksen järjestämiin verkkovalmennuksiin ja webinaareihin tästä:

aamos-uravalmennus-verkossa

Päättynyt: Uravalmennus verkossa, Uusimaa

     Selvitä suuntasi ja ota seuraava steppi urallasi! Ota valmennuksen avulla askel kohti uutta työtä, oman osaamisen kehittämistä tai opintoja!...

Uusimaa

uusimaa-verkkovalmennus

Päättynyt: Työnhakuvalmennus verkossa, Uusimaa

     Päivitä työnhakutaitosi kolmessa päivässä! Itsenäisesti suoritettava työnhakuverkkovalmennus Uudellamaalla. Kolmen päivän työnhakuvalmennus verkossa on nopea, tehokas ja joustava tapa saada...

Uusimaa

uusimaa-verkkovalmennus

Online job search coaching (Service ended)

     Boost your job search skills in three days! Independent online coaching in Uusimaa. Get quick, effective, and flexible support...

Uusimaa

aamos-uravalmennus-verkossa

Online career coaching (Service ended)

     Take your next step towards a new job, developing your skillset or study programs with our online coaching! Our...

Uusimaa

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti