Meistä

  1. Etusivu
  2. »
  3. Meistä

Aamos – Elinvoimaisen työelämän asiantuntija

Aamos auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään muuttuvassa työelämässä. Olemme ohjanneet ihmisiä työnhaussa ja auttaneet heitä uusille urille jo vuodesta 1997 alkaen – koko Suomen alueella.

Tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiin sovitettuja konsultointi- ja valmennuspalveluja, jotka keskittyvät urasuunnitteluun ja työnhaussa onnistumiseen, sujuvaan muutostilanteiden hallintaan sekä työnteon organisoinnin kehittämiseen.

  • Tarjoamme yksilöille henkilökohtaista työnhaku- ja uravalmennusta, joka auttaa saavuttamaan ammatilliset tavoitteet.
  • Yrityksiä autamme muutostilanteiden hallinnassa ja läpiviemisessä.

Lisäksi teemme yhteistyötä työllisyysalueiden kanssa, edistäen paikallista työllisyyttä ja luoden uusia mahdollisuuksia sekä työnantajille että työnhakijoille – samalla parantaen alueellista kilpailukykyä.

kasvi käsissä multaa

Aamoksen tapa toimia on ihmisläheinen

Tapamme nähdä ihminen, oma organisaatio ja ympäröivä maailma – vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme:

”Ei ole olemassa organisaatiota ilman sen jäseniä – tuntevia, kokevia ja toimivia ihmisiä, joista jokaisella on oma tehtävänsä, taustansa ja omat toiveensa. Niinpä näemme jokaisen organisaation aina ihmislähtöisesti, myös omamme.”

Aamoksen tapa katsoa maailmaa perustuu siihen, että jokainen ihminen kohdataan yksilönä. Tällaisen ajattelun seurauksena syntyvät kaikki valmennuksemme ja tällainen ajattelu leimaa myös työyhteisöämme.

Meillä on kiva olla töissä ja se näkyy myös tekemämme työn laadussa.

Mitä Aamos on?

Arvomme

Aamos on yksilöille, yrityksille ja organisaatioille sekä työvoimahallinnolle palveluja tuottava organisaatio, joka keskittyy työllisyyden edistämiseen ja alueellisen elinvoimaisuuden vahvistamiseen. Työmme pohjautuu vahvoihin arvoihin, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Vastuullisuus
Rehellinen ja kannattava

Kannamme vastuumme yhteiskunnallisena toimijana ja huomioimme työssämme asiakkaidemme tarpeet ja toiveet. Luomme reilun ja vastuullisen työympäristön, jossa jokaisen työntekijän oikeuksia kunnioitetaan. Edistämme ekologisesti, sosiaalisesti sekä taloudellisesti kestävää kehitystä ja käytämme yhteiskunnan resursseja vastuullisesti.

Välittömyys
Palveleva ja innostava

Palvelemme, kannustamme, rohkaisemme ja innostamme. Olemme helposti lähestyttäviä ja aitoja. Kunnioitamme asiakkaitamme ja toisiamme, samalla edistäen tasa-arvon toteutumista. Haluamme olla mukana luomassa yhteisöjä ja yhteiskuntaa, jossa kaikki tuntevat olonsa arvostetuksi.

Vuorovaikutus
Asiakaslähtöinen ja luotettava

Kuuntelemme tarkasti asiakkaitamme ja otamme huomioon heidän tarpeensa ja palautteensa, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja. Työyhteisössä edistämme avointa ja jatkuvaa viestintää, joka mahdollistaa uusien ideoiden ja ajatusten jakamisen. Luomme osallistavalle vuorovaikutukselle otollisen ilmapiirin, joka edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Visionäärisyys
Innovoiva ja uudistava

Haluamme olla mukana luomassa ja hyödyntämässä uusia tapoja tehdä asioita. Asiakkaille tarjoamme innovatiivisia ja ajan mukaisia palveluja, jotka vastaavat myös tulevaisuuden haasteisiin. Kannustamme luovuuteen ja uusien toimintatapojen kehittämiseen, luoden udistumiskykyisen työympäristön.

Innostavaa, motivoivaa ja laadukasta valmennusta jo vuodesta 1997 lähtien

Vuosittain saamme palvella tuhansia asiakkaita

Aamoksen lukuja:

Vuoden kokemuksella
0 +
Asiakasta vuosittain
0 +
Työntekijää
~ 0

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti