Opiskelijana Aamoksella

  1. Etusivu
  2. »
  3. Meistä
  4. »
  5. Opiskelijana Aamoksella

Etsitkö paikkaa, jossa voisit olla tekemässä opinnäytetyösi tai graduasi? Tai etsitkö aihetta muulle kehittämistehtävälle tai harjoittelupaikkaa opintoihin liittyen?

Tule mukaan työyhteisöön, joka tukee ja kannustaa sinua eteenpäin.Aamos tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia gradujen, opinnäytetöiden ja kehittämistehtävien tekemiselle. Tule mukaan työyhteisöön, joka tukee ja kannustaa sinua eteenpäin. Tule mukaan alalle, jossa keskiössä on ihmisen kohtaaminen ja elämässä eteenpäin auttaminen.

Ohessa pari keskeistä teemaa, jotka ovat läsnä arjessamme ja tarjoavat aina uutta tutkittavaa ja kehitettävää!


Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen

Organisaatiomme on siirtynyt vuonna 2019 tiimiorganisaatio malliin, jossa korostuu vahva itseohjautuvuus. Polttelevatko sinulla aiheina itseorganisoituminen, tiimityö ja tiimidynamiikka, sisäisten prosessien kehittäminen tai henkilöstöhallinto?

Opetus-, ohjaus- ja valmennustyö

Kohtaamme päivittäin ihmisiä erilaisissa yksilö- ja ryhmämuotoisissa palveluissa, joissa tähdätään työn löytämiseen tai muihin elämän kannalta merkittäviin asioihin tarttumiseen. Näihin palveluihin liittyen kehitämme ja kokeilemme jatkuvasti uutta, hiomme vanhaa ja työstämme toimiva malleja ohjausalan työhön. Haluaisitko olla kehittämässä tai tutkimassa ohjauksen prosesseja, luomassa uudenlaisia oppimisympäristöjä tai suunnittelemassa ja pilotoimassa uutta valmennuskonseptia?

Muita aiheita joihin voisit meillä tarttua

  • Markkinointi ja viestintä
  • Digitaaliset oppimisympäristöt
  • Mobiiliapit
  • Tekoälyn hyödyntäminen valmennustyössä

“Minä rikastan sinua”

Aamoksen toiminnassa keskeinen ohjaava periaate on rikastaminen. Se koostuu Rohkaisemisesta, Innostumisesta ja inspiroinnista, Kuuntelemisesta, Auttamisesta, Suuntaamisesta Tavoitteita kohti ja Arvostavasta vuorovaikutuksesta. Tulit sitten tekemään opinnäytettä, pientä kehittämistehtävää tai työharjoittelua, toivotamme sinut tervetulleeksi rikastavaan työyhteisöömme. Niin, ja kehittämistehtäviin liittyen työpaikkaohjaajina toimivat aamoslaiset, joilla on vahva ohjausosaaminen ja kokemusta kehittämistyöstä ja erilaisista kehittämismenetelmistä!

Jos kiinnostuit tai sinulla löytyy idea, jota voisit olla toteuttamassa… ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin!

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti