Uudenmaan valmennuspalvelut

Itsenäisesti verkossa suoritettavat työnhaku- ja uravalmennukset Uudellamaalla.

Työnhakuvalmennus ja uravalmennus verkkototeutuksena!
Jos haluat kehittää työnhakutaitojasi ja -valmiuksiasi, lisätä työhön tai koulutukseen hakeutumiseen liittyviä tietojasi ja saada tukea työnhakuasiakirjojen luomiseen tai päivittämiseen, lähde mukaan hyödylliseen ja inspiroivaan verkossa tapahtuvaan valmennukseen.

Opit käyttämään monipuolisesti eri työnhakukanavia, selkiyttämään ammatinvalinnan vaihtoehtojasi ja markkinoimaan omaa osaamistasi.

Verkkovalmennuksen edut

Voit valmennuspäivien aikana työskennellä missä, ja milloin tahansa omien aikataulujesi mukaan. Pääset mukaan kehittämään itseäsi helppokäyttöiselle oppimisalustalle, jossa voit käyttää aikasi juuri sinulle tärkeimpien teemojen parissa.

Henkilökohtainen tuki

Et jää valmennuksessa yksin, sillä tarpeen mukaan tukenasi ovat osaavat uravalmentajat niin valmennusalustalla kuin chatin, puhelinkeskustelun tai videopuhelun välityksellä. Valmentajien tuki on tarjolla arkisin klo 9 – 15.

Kenelle valmennus sopii?

Mukaan pääset, jos työnhakusi on voimassa ja olet Uudenmaan TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakas – muuten tarve ja halu kehittää työnhaku- ja urasuunnitteluvalmiuksiasi riittää. On hyvä, jos sinulla on välineet ja perustason valmiudet verkossa työskentelyyn.

Palvelumme Uudenmaan työnhakijoille

Työnhakuvalmennus verkossa

Kesto: 3 peräkkäistä arkipäivää

Työnhakuvalmennus verkossa antaa sinulle tarvittavat taidot ja työkalut, joita tarvitset menestyksekkääseen työnhakuun.

Uravalmennus verkossa

Kesto: 10 peräkkäistä arkipäivää

Uravalmennus verkossa auttaa sinua selkiyttämään ammatinvalinnan vaihtoehtoja ja kehittämään työnhakuvalmiuksiasi. Samalla saat laitettua työnhaun asiakirjat kuntoon (CV ja hakemus).

Lisää tietoa valmennusten toteutuksista löydät valmennusten esittelysivuilta (linkit yllä) sekä sivulta Infoa uudenmaan verkkovalmennuspalvelusta.

Ilmoittaudu valmennukseen

Siirryt TE-palvelut.fi hallinnoimalle ilmoittautumislomakkeelle. Muista valita haluamasi verkkovalmennuspalvelu (Työnhakuvalmennus/Uravalmennus) lomakkeesta.