Uutta suuntaa -valmennus (Jyväskylä)

Uravalmennus

Keski-Suomi / Jyväskylä

Kaikille

 1. Etusivu
 2. »
 3. Työllisyyspalvelut
 4. »
 5. Uravalmennus
 6. »
 7. Uutta suuntaa -valmennus (Jyväskylä)

Kirkasta oma urasuuntasi!

Yksilöllistä tukea suunnittelun tueksi!

Vahvista pohdintojasi urapolkusi seuraavasta vaiheesta yhdessä valmentajan kanssa. Saat selkeytystä ja kannustusta sekä varmuutta etenemiseen.

Yhteinen tavoitteemme: Selkeytät tavoitteitasi ja saat kirkastettua urapolkusi seuraavaa vaihetta. Valintaa tehdessäsi tiedät, mitä eri mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sinulla on ja osaat valita sinulle sopivimman suunnan.

Lähde rohkeasti mukaan tähän valmennukseen!

Palvelun tavoitteena on, että sinä:

 
 • Opit tunnistamaan omaa osaamistasi, vahvuuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi, jotka tukevat sinua urasuunnittelussa, sekä pystyt kiteyttämään ne kirjalliseen muotoon.
 • Tunnistat, mitä tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista sinulta mahdollisesti puuttuu, ja ymmärrät, kuinka voit hankkia tätä lisäosaamista.
 • Asetat itsellesi kehittymistavoitteita uuden osaamisen hankkimiseksi ja löydät realistisia keinoja ja väyliä tavoitteidesi saavuttamiseksi.
 • Sitoudut tavoitteelliseen ja konkreettiseen urasuunnitelmaan niin, että toteutat urasuunnitelmaasi jo palvelun aikana tai välittömästi palvelun päättymisen jälkeen ja työskentelet tavoitteellisesti kohti uratavoitettasi (esim. hakemalla töitä valmentajasi kanssa).
 • Valmentajan tuen lisäksi itsenäisen, työnhaun taitoja (LinkedIn, tekoälyn hyödyntäminen, CV ja hakemus) vahvistavan oppimisalustan käytön koko palvelun ajan.

Valmennuskokonaisuus sisältää seuraavat osiot:

 1. Kartoitusosio: Kartoitamme yhdessä olemassa olevaa osaamistasi, vahvuuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Selvitämme myös tarvittavan lisäosaamisen ja laadimme suunnitelman sen hankkimiseksi.
 2. Tunnistamisen ja sanoittamisen osio: Käymme yhdessä läpi osaamisesi, vahvuutesi ja kiinnostuksesi, ja kiteytämme ne kirjalliseen muotoon nykyaikaisen työnhakukulttuurin tyyliin.
 3. Tieto-osio: Tarjoamme sinulle tietoa alasi näkymistä tulevaisuuden työmarkkinoilla sekä avustamme sinua koulutusvaihtoehtojen selvittämisessä. Ohjaamme sinua myös osallistumaan työllistymistä edistäviin tapahtumiin ja toimintoihin, kuten koulutus- ja rekrytointitapahtumiin.
 4. Urasuunnitelman tekeminen: Asetamme yhdessä konkreettiset uratavoitteesi ja laadimme tavoitteellisen sekä toteuttamiskelpoisen urasuunnitelman uudelle alalle siirtymiseksi. Suunnitelmaan kirjaamme yhdessä konkreettiset jatkotoimenpiteet ja niiden toteuttamisen aikajänteen. Luovutamme suunnitelman sinulle.

Uutta suuntaa -palvelun tavoitteena on tukea sinun ammatillista itsetuntoasi ja auttaa sinua tunnistamaan vahvuuksiasi ja taitojasi, joita voit hyödyntää työhön tai koulutukseen tähtäämisessä.

 

Palvelemme suurella sydämellä!

Vastaavan tyyppisistä valmennuksista olemme saaneet kiitettävän 4,47 kokonaisarvion!

(Lähde: Hämeenlinnan dynaamiset pienhankinnat aikavälillä 28.1.2022-23.12.2022)

Asiakkaidemme kertomaa

(Lähde: Hämeenlinnan dynaamiset pienhankinnat aikavälillä 28.1.2022-23.12.2022)

Valmennus on luottamuksellista

Valmentajamme arvostavat työskentelytavoissaan asiakas- ja palvelulähtöisyyttä, sekä luotettavaa ja avointa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Valmentaja on tukenasi kaikissa työnhakuun liittyvissä asioissa. Huomioimme myös mahdolliset terveydelliset rajoitteesi sekä oppimisen pulmat.

Valmennuksen kesto ja lisätiedot

Valmennuksen kesto on enintään 8 tuntia neljän viikon aikana. Tapaamiset joko etä- tai lähivalmennuksena.

Palvelun kohderyhmänä ovat Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun työnhakija-asiakkaat, joiden tavoitteena on työllistyminen avoimiin työtehtäviin.

Valmennukseen pääset mukaan seuraavalla tavalla

 • Jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa ja kertomalla haluavasi Aamoksen valmennukseen.
 • Sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan tarkemmin valmennuksen aloittamisesta.

Esitteet

Yhteystiedot

Sähköpostikyselyt: jyvaskyla@aamos.fi
Puhelintiedustelut: 0440 972 183

Valmentajat

Tiia Hämäläinen

Työnhakuvalmentaja, Työhönvalmentaja, Vastuuvalmentaja

Tule mukaan Aamoksen valmennukseen

Uutta Suuntaa -valmennukseen pääset mukaan lähettämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa ja kertomalla omavalmentajallesi, että haluat mukaan Aamoksen Uutta Suuntaa -palveluun. Klikkaamalla alta ohjaudut Oma asioinnin kirjautumissivulle.

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti