Verkkovalmennukset, Uusimaa

  1. Etusivu
  2. »
  3. Työllisyyspalvelut
  4. »
  5. Verkkovalmennukset, Uusimaa

Itsenäisesti suoritettavat työnhakuvalmennus -ja uravalmennus verkossa palvelut Uudellamaalla.

Työnhakuvalmennus ja uravalmennus verkkototeutuksena! Jos haluat kehittää työnhakutaitojasi ja -valmiuksiasi, lisätä työhön tai koulutukseen hakeutumiseen liittyviä tietojasi ja saada tukea työnhakuasiakirjojen luomiseen tai päivittämiseen, lähde mukaan hyödylliseen ja inspiroivaan verkossa tapahtuvaan valmennukseen.

Opit käyttämään monipuolisesti eri työnhakukanavia, selkiyttämään ammatinvalinnan vaihtoehtojasi ja markkinoimaan omaa osaamistasi.

Verkkovalmennuksen edut

Voit valmennuspäivien aikana työskennellä missä, ja milloin tahansa omien aikataulujesi mukaan. Pääset mukaan kehittämään itseäsi helppokäyttöiselle oppimisalustalle, jossa voit käyttää aikasi juuri sinulle tärkeimpien teemojen parissa.

Henkilökohtainen tuki

Et jää valmennuksessa yksin, sillä tarpeen mukaan tukenasi ovat osaavat uravalmentajat niin valmennusalustalla kuin chatin, puhelinkeskustelun tai videopuhelun välityksellä. Valmentajien tuki on tarjolla arkisin klo 9 – 15.

Kenelle valmennus sopii?

Mukaan pääset, jos työnhakusi on voimassa ja olet Uudenmaan TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakas – muuten tarve ja halu kehittää työnhaku- ja urasuunnitteluvalmiuksiasi riittää. On hyvä, jos sinulla on välineet ja perustason valmiudet verkossa työskentelyyn.

Palvelumme Uudenmaan työnhakijoille

Työnhakuvalmennus verkossa

Kesto: 3 peräkkäistä arkipäivää

Työnhakuvalmennus verkossa antaa sinulle tarvittavat taidot ja työkalut, joita tarvitset menestyksekkääseen työnhakuun.

Uravalmennus verkossa

Kesto: 10 peräkkäistä arkipäivää

Uravalmennus verkossa auttaa sinua selkiyttämään ammatinvalinnan vaihtoehtoja ja kehittämään työnhakuvalmiuksiasi. Samalla saat laitettua työnhaun asiakirjat kuntoon (CV ja hakemus).

Ilmoittaudu valmennukseen

Siirryt TE-palvelut.fi hallinnoimalle ilmoittautumislomakkeelle. Muista valita haluamasi verkkovalmennuspalvelu (Työnhakuvalmennus/Uravalmennus) lomakkeesta.

Infoa Uudenmaan verkkovalmennuksista

Omaan tahtiin etenevät verkkovalmennukset toteutuvat etäyhteyksillä ajasta ja paikasta riippumatta ja ovat suunniteltu Uudenmaan TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun työnhakija-asiakkaaksi ilmoittautuneille henkilöille tavan päivittää ja saada tukea sekä tietoa urasuunnittelun ja työnhaun tueksi.

Työnhaku on oltava voimassa samoin kuin on oltava riittävät tietotekniset valmiudet sekä välineet verkossa työskentelyyn. Verkkovalmennusympäristöt ja valmennus toteutuvat niin suomen, ruotsin kuin englannin kielellä.

Valmennus toteutuu verkkoympäristössä, jolloin sen aikana voi keskittyä itselleen tärkeisiin osa-alueisiin ja suorittaa tehtäviä, jotka tukevat työllistymistä tai oman urasuunnan selkiytymistä. Teemoja voi pohtia ja harjoituksia tehdä silloin kun itsellä on sopivasti aikaa. Pohdinnat edistävät myös sopivien työpaikkojen hakemista ja asioiden eri tavalla näkemistä, jolloin asioita pystyy tuomaan myös uudella tavalla esiin.

Valmennusympäristö sopeutuu omiin aikatauluihin, joten valmennus on itsenäisesti suoritettava ja siihen on jatkuva ilmoittautuminen. Verkkovalmennukseen osallistuminen vaatii toimivan internetyhteyden, mobiililaitteen (esimerkiksi tabletti tai älypuhelin) tai tietokoneen.  Valmennuksessa saa myös valmentajalta henkilökohtaista tukea, jotta varmistuu konkreettinen jatkosuunnitelma.

Työnhakuvalmennus verkossa on kolmen päivän intensiivinen työnhakutaitojen päivittämiseen keskittyvä valmennus. Sen aikana osallistuja saa näkemystä siitä, millainen on hyvä CV ja motivaatiokirje työnhaussa sekä näin toteutuessaan valmennus tarjoaa lisävarmuutta työnhakuun. Valmennus tarjoaa vastauksia esimerkiksi kysymyksiin: Mikä on motivaatiokirje työnhaussa?, Kuinka aloittaa työhakemus?, Miten kirjoitetaan työhakemus? Mitä kertoa itsestä työhaastattelussa? sekä tietoa siitä, miten valmistauta työhaastatteluun.

Tutustu myös Työnhakuvalmennus verkossa -palvelun esittelysivuun.

Uravalmennus verkossa on kymmenen päivän eli kahden viikon tehopaketti oman uran suunnitteluun. Valmennus antaa tukea ja aikaa urasuunnitelman selkiyttämiseen sekä näin toteutuessaan valmennus tarjoaa lisävahvistusta suunnitelmiin sekä tarkennusta työnhakuun. Jos mietinnässä on esimerkiksi joku näistä: työura, urasuunnitelma, ammatinvalinta, oppisopimus, työkokeilu, opiskelu, täydennyskoulutus, työvoimakoulutus ja mietit, kannattaisiko etsiä töitä oppisopimuksella, kannattaako työkokeilu tai mistä työkokeilupaikan voi löytää ja myös miettiessä opintoja ja opiskelua verkossa tai työvoimatoimiston työvoimakoulutuksia voi valmennus tuoda näihin ajatuksiin selkeytystä.

Tutustu myös Uravalmennus verkossa -palvelun esittelysivuun.

Työnhakuvalmennus verkossa (3 pv) alkaa kaksi kertaa viikossa ja sen pääsee aloittamaan joko maanantaina tai keskiviikkona. Uravalmennus verkossa (10 pv) alkaa aina maanantaisin.  Ilmoittautuminen on auki non-stop -periaatteella ja ilmoittautuessasi voit itse valita milloin aloitat valmennuksen.

Ilmoittautuminen valmennukseen tapahtuu verkkolomakkeella (hakeutumislomake) tai jättämällä yhteydenottopyynnön TE-toimiston Oma asiointi -palvelun kautta. Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostilla ohjeet kirjautumisesta verkkoympäristöön.

Opit sanoittamaan osaamistasi — myös työnantajan tarpeiden näkökulmasta. Lisäksi valmennus tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden laatia työhakemuksia työnhakuvelvoitteen mukaisesti.

Uudenmaan työnhakuvalmennus -ja uravalmennus verkossa ovat työllisyyspalveluita, eli valmennus on osallistujille maksutonta. Valmennuspäivistä on mahdollisuus saada 9 euron kulukorvausta omalta työttömyysetuudenmaksajalta.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: uusimaa@aamos.fi

Avaa Chat ja saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi ma-to 9-15

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti