Apua työllistymisen haasteiden ratkaisemiseen

Työhönvalmentaja rinnalla kulkijaksi!
Saat oman työhönvalmentajan, rinnallakulkijan, joka huomioi toiveesi ja tarpeesi sekä hyödyntää voimavarojasi tavoitteellisessa työllistymisessä tai opiskelupaikan löytymisessä. Tarjoamme ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa motivaatiosi ja itseluottamuksesi vahvistuvat omien vahvuuksiesi kautta. Yhdessä valmentajan kanssa olet valmis kohtaamaan työelämän haasteet!

Ilmoittaudu mukaan!

Valmennussisältö

Valmennuksessa huomioimme myös mahdolliset terveydelliset rajoitteet sekä oppimisen pulmat. Työhönvalmentajamme arvostavat työskentelytavoissaan asiakas- ja palvelulähtöisyyttä, sekä luotettavaa ja avointa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Työhönvalmentaja on tukenasi myös työsuhteen, työkokeilun tai koulutuksen alkutaipaleella.

Valmentaja auttaa mm. seuraavissa asioissa

  • Vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamisessa sekä sanoittamisessa
  • Työkokeilu- tai työpaikan löytämisessä
  • Yhteydenotoissa työnantajiin
  • Työhaastatteluissa ja oman osaamisesi markkinoinnissa
  • Työkokeilun ja palkkatukityön aikana sekä erilaisissa sopimusasioissa

Valmennuksen toteutus

Niin työhönvalmennuksen kesto kuin sisältökin räätälöidään sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivaksi (enintään 9 kk). Valmennusta järjestetään sekä kasvokkaisena että etäpalveluna.

Valmennukseen hakeminen

Katse tulevaisuuteen – lähdetään yhdessä tavoittelemaan työllistymistäsi tai koulutuspaikan löytymistä! Asiantuntemuksemme on sinun käytössäsi. Halutessasi palveluun, jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelussa tai ota yhteyttä vastuuasiantuntijaasi tai ilmoittaudu suoraan palveluun seuraavasta linkistä: Vahvana työhön ilmoittautumislomake.

Yhteystiedot

tyohonvalmennus.lappi@aamos.fi
Teija Salminen
0440 972 148

Työhönvalmennuksen esittelyvideo