Webinaarit

Innostavat ja monipuoliset webinaarit

Järjestämme aika ajoin monipuolisia webinaarisarjoja työnhaun mahdollisuuksista. Saat käytännönläheisiä vinkkejä ja opastusta, kuinka voit mm. onnistua työnhaussa menestyksekkäästi. Nämä webinaarit voivat olla juuri sinua varten.

Webinaareissa saat ajantasaista tietoa, tukea ja valmiuksia omaan työnhakuusi. Opit tunnistamaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi, markkinoimaan niitä työnhaussa ja löytämään uusia työllistymisen mahdollisuuksia. Webinaareissa pääset myös pohtimaan työuraasi omien kiinnostuksiesi, unelmiesi ja tavoitteittesi sekä työllistämispalveluiden ja koulutusvaihtoehtojen tarjoamien mahdollisuuksien näkökulmasta. Webinaarien aikana saa myös heti käyttöösi konkreettisia työnhakutapoja ja käytäntöjä.

Osallistu webinaareihin!

Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää, kun liityt mukaan webinaariin sivuiltamme alkamishetkellä. Liity tilaisuuteen viimeistään 5 minuuttia ennen alkamisajankohtaa. Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Webinaarista ei ole mahdollista saada asiointitodistusta.

Kiitos! Tämä webinaari palveli minua hyvin, kun tilanne töiden jatkumisen suhteen on epävarmaa. Tuli esiin asioita, joita ei ole joutunut aiemmin miettimään, kun on saanut olla töissä 30 v. yhtäjaksoisesti. Esitystä oli miellyttävä kuunnella. Tällainen toteutus on hyvä.

Menneitä webinaareja

Jaa somessa

Scroll to Top

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti